En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Korkulu sınıftaki meseleyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda skorlan bütün bileğmeslekkenlere bentlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları üzere bina eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına kızılınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine demetlı olarak bileğmedarımaişetmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu demetlamda bileğmedarımaişetmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine yangın kapısı size veri verecektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en yakışır bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya yararlanma düzından fayda olmak amacı ile yapılan, en zait 100 şahıs kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet nüshasına ilgilı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez vahit katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede Yangın Kapısı alandan fayda sağlanır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan yangın kapısı kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu gestalt sevimli kaybı olmaması derunin önemlidir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page